Суспільство

Реанімація після пожежі: гімназію в Сновську ремонтуватимуть за 5 мільйонів

Майже рік тому у Сновській гімназії трапилася пожежа. Вогнем було пошкоджено чимало класів, їдальню, дах та інші приміщення навчального закладу. Попри обіцянки чиновників відновити гімназію за рекордно стислі терміни, навчання там заморозили і діти досі навчаються в інших школах.

СКРІН_1

Але нещодавно «крига скресла» і провели тендер на «Капітальний ремонт існуючих приміщень Сновської гімназії за адресою: вул. Шкільна, 6». Очікувана вартість реконструкції – 5 мільйонів 720 тисяч гривень.

Участь у тендері взяли четверо учасників: ПП «ВостокБудМонтаж», ПП «Панські Левади», ТОВ «Нормаль-Україна» і ТОВ «Промінвестбуд Славутич».

учасники

Дивно, але тендерний комітет чомусь дискваліфікував двох учасників, які пропонували найнижчі ціни.

гімназ_2

Переможцем обрали чернігівське ТОВ «Нормаль-Україна», бенефіціарами якого є Юрій Ковтун і Олександр Ольховик.

гімназ_ бенеф

До речі, ця фірма у Сновську не новачок. Не так давно право на реконструкцію будівлі лікувального корпусу Щорської ЦРЛ – заміна віконних та дверних блоків на енергозберігаючі – в м. Сновську за 1 мільйон 279 тисяч гривень також отримало ТОВ «Нормаль-Україна».

Юрій Ковтун і Олександр Ольховик також є бенефіціарами ТОВ «Покров-Буд».

покров

Отже, ТОВ «Нормаль-Україна має до кінця року (31 грудня 2017 року – дата здачі об’єкта) відремонтувати Сновську гімназію за 5 мільйонів 190 тисяч гривень.

гімназ_1

Що з цього вийде – побачимо.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. а где все те амельченки сраные которые обещали помочь детям?

  2. Інформація стосовно місця навчання дітей неправдива. Діти навчаються в гімназії в приміщеннях, які не були пошкоджені вогнем. А постраждала частина зачинена. Колектив педагогів та батьків зробили там ремонт і створили для дітей належні умови. А от з їдальнею питання залишається відкритим.

Back to top button