Суспільство

Романова написала книгу

Народний депутат України (родом із Чернігівщини) Анна Романова написала і видала свою чергову книгу. Книга називається «Туристична індустрія».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Романова написала книгу (Фото)

За словами Анни Романової, нині вийшов пробний екземпляр. Тираж опублікують згодом.

У книзі «Туристична індустрія» описано стратегії розвитку цієї сфери та основні моменти успішного туристичного бізнесу.

«Ця книга про те, як побудувати успішну туристичну стратегію на рівні держави та окремих регіонів. Результат багаторічної роботи та вивчення досвіду передових туристичних країн та міст. Тут і досвід розвитку туристичної індустрії за умови збройних конфліктів, і ефективна державна модель управління туристичною сферою, а головне – чіткі рекомендації для України. На відміну моєї попередньої художньої книги про легенди, це – науково-публіцистичний доробок на 400 сторінок з діаграмами, таблицями, формулами, графіками. Книга рекомендується для всіх представників туристичної індустрії — від чиновників, до турбізнесу, від викладачів до студентів. На жаль, зараз до туризму не ставляться всерйоз, на рівні Кабміну немає професіоналів, які би знали як розвивати цю сферу, щоб вона принесла десятки мільярдів в економіку України. Тому я планую подарувати цю книгу топ-чиновникам, і вірю, що дуже скоро мою теорію вийде успішно втілити на практиці! Мені дуже хочеться», — прокоментувала для ЧЕline Анна Романова.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Концепция книги не верна в корне. Она выражена обложкой: тамочки рука Украины тянется на Запад, где туристов для Украины в массовом количестве никогда не было и не будет. Надо бы, чтоб рука тянулась на восток и север — ведь основной посетитель Украины — тама. Для Колизея он ещё не созрел, а для пива на берегах Десны — вполне.
    И наоборот: Колизея в Чернигове никогда не будет, а пиво и Десна будут. А уж если публичный дом замутить… То даже из самой Африки турист приедет. На вырученные деньги можно будет построить фонтан.

Back to top button