Суспільство

Розгляд справи КП «Ліки України» у суді затягується – депутат облради

*Актуально

Розгляд справи щодо комунального підприємства «Ліки України» в окружному адміністративному суді затягується. Про це повідомила керівник фракції «Наш край» у Чернігівській обласній раді Ольга Чередник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сосницькій ОТГ планують розвивати підприємництво та ремонтувати дороги

За її словами, наразі в суді оскаржено ухвалу про відкриття провадження у справі.

«Триває затягування процесу», – вважає Ольга Чередник.

Також вона додала, що начальник управління комунального майна обласної ради розіслав депутатам листа про блокування передачі окремого комунального майна.

«Цей лист також можна вважати підтвердженням неправомірних дій із боку начальника управління комунального майна обласної ради. Оскільки він так чинить, то, ймовірно, відчуває підстави визнання судом його дій незаконними», – пояснила Ольга Чередник.

Як повідомлялося раніше, в лютому за ініціативи «Нашого краю» група депутатів обласної ради оскаржила в суді два рішення облради 2018 року, що стосуються змін положення управління комунального майна облради. Ці рішення дали можливість одноосібно начальнику управління комунального майна Андрію Буніну передати в оренду прибуткове комунальне підприємство «Ліки України». Депутати облради розцінюють дії Андрія Буніна незаконними.

Довідка: комунальне підприємство «Ліки України» створене у 1999 році при Чернігівській обласній раді. На сьогодні мережа має підрозділи у майже всіх районах області і зараз налічує 52 аптеки, 61 аптечний пункт та аптечний склад. Загалом – 114 закладів.

         Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button