Суспільство

Шарлотка з мандаринами, неймовірне м’ясо та настоянки: в Чернігові знімають кулінарне відео

Цікаві кулінарні передачі завжди рейтингові. Адже завдяки ним господині чи господарі відкривають для себе різні куховарські секрети або чимало смачних страв, якими потім балують родину.

Між тим, завжди цікавіше дивитися передачі з людьми, які живуть у твоєму місті і з якими, можливо, навіть знайомий. У Чернігові над кулінарними відео працює тандем друзів – Олег Мороз і Денис Домоцький. І ролі розподілені так: пан Олег готує, а Денис виступає в ролі коментатора, дегустатора й оператора.

Як відбуваються зйомки, які страви готують і чого очікувати надалі, з журналістом ЧЕline поділився Денис Домоцький.

«Олег Мороз – фанат літнього відпочинку на річці на плоту. Там він дуже часто готує, і друзям подобається, як йому вдається. І якось йому почали казати, що треба знімати відео. Він довго над цим розмірковував. Одного разу під час відпочинку таки відзняв кілька відосів. Потім усе це оформив і показав пану Олегу. Відтоді минуло, мабуть, 5 років. І ось торік, 12 червня, він мені каже: «Давай приготуємо селянський італійський суп і знімемо відео». Так і зробили. Це стало першим відео нашої передачі. А оскільки пліт у Олега Володимировича називається KORSAR TAXI, то наше кулінарне шоу вирішили назвати KORSAR SHOW. Адже спершу думали, що тільки на плоту зніматимемо, а потім, коли пліт на зимовий період розібрали, то переїхали до Олега Володимировича на кухню», – розказав Денис Домоцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генетичне свято обрядовості: на стародавню чернігівську щедрівку зняли кліп (Відео)

Чоловік зазначив, що друзі працюють на ентузіазмі, але для свого задоволення.

«Страви пан Олег готує за натхненням. Я от, наприклад, кажу: «Олеже Володимировичу, оце соляночки поїв би». А в нього щось душа не лежить до солянки. Натомість каже: «Давай поїдемо і приготуємо, наприклад, шарлотку з мандаринами чи карасів у сметані». Я погоджуюсь», – каже чоловік.

Зйомки організовують, коли обидва друга мають час, бо й іншої роботи вистачає.

«До того ж до зйомки треба ще морально підготуватися. Бо ще ж доводиться подумати, як подати глядачам те, що знімаю. Також перед зйомками не варто їсти, бо ще все дегустувати потрібно. За один раз ми знімаємо приготування трьох-чотирьох страв. Відео викладали раз на тиждень. А це перед Новим роком назнімали матеріалу, то тепер двічі на тиждень викладаємо. Шукати наше шоу варто на Ютубі. В пошуковику треба написати KORSAR TAXI або KORSAR SHOW і з’явиться відео наше. У нас уже вийшли 34 випуски», – пояснив Денис.

Також він зазначив, що участь у зйомках для нього має користь хоча б тому, що потроху переймає кулінарний досвід і секрети.

«Шарлотку з мандаринами ще не зготую, а ось селянський суп хочу зробити. Я не фанат кулінарної справи. Хоча електрогриль у мене з’явився, то експериментую з м’ясом», – зізнається він.

Поки канал друзів має небагато підписників. Але не може не радувати, що з’явилися постійні глядачі.

«Спочатку на відео були одні лайки, напружувало, що не було жодного дезлайка. А потім з’явився, і Олег Володимирович мене навіть привітав із цим. А тепер якась зараза постійно нам дезлайки ставить на кожне відео. А якщо серйозно, то люди і коментарі позитивні залишають, і відгуки пишуть, рекомендують нас», – сказав Денис.

За його словами, знімати кулінарні відео друзям до вподоби. Тож продовжуватимуть це робити надалі.

«Відзнятих і незмонтованих відео на шість випусків є. А з весни, сподіваюся, перейдемо на більш якісний рівень. Тим паче, рецепти й ідеї Олег Володимирович для подальших зйомок має», – запевняє чоловік.

Зокрема обіцяють поділитися смачними рецептами, як готувати різні м’ясні смаколики та настоянки. Тож далі буде.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

 

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button