Суспільство

Ще один «герой»: чернігівські клумби продовжують нищити

Днями у Чернігові поліція затримала трьох молодиків, які понівечили клумбу з тюльпанами у центрі міста. Хлопцям загрожує штраф. Так як виявляється, подібні випадки непоодинокі і штрафи цих «героїв» не лякають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Романтика по-чернігівськи: хлопцям, які зірвали тюльпани, загрожують величезні штрафи

Пост про ще одного такого «героя» розмістив на своїй сторінці у Facebook чернігівець Олександр Тарнавський.

«Майже кожного дня гуляю парками і кожного дня помічаю вплив бидла на зони відпочинку.

2018-05-06_140700Вчора з товаришем обговорювали сільських парубків, що в п’яному стані позривали десятки тюльпанів (шкода, що їх особистості не афішують). Сьогодні через паркан парку перелазить синя особа, в неадекватному стані, з тюльпанами в руках. На питання «де взяв» каже, що в парку.

 

…  виховна бесіда проведена, але в мене питання до керівництва міста. Невже вам не не набридло постійно закопувати в землю гроші, які кожного дня дістаються таким от «романтикам»? Чому за цей «косяк» не напрягають поліцію і муніципалів? Пройдіться і придивіться скільки шкоди заподіяли вандали, а потім спитайте з відповідальних», — йдеться у пості.

Також Олександр Тарнавський опублікував відео, на якому зазначеного «героя» зафільмували саме під час виховного моменту. Через присутню у ньому ненормативну лексику, відео не розміщуємо.

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button