Суспільство

Шкарлет: 1 вересня учні та студенти підуть до закладів освіти

Переважна більшість здобувачів освіти 1 вересня традиційно піде до закладів освіти. Про це, коментуючи рішення Кабінету Міністрів про запровадження чотирьох рівнів епідемічної небезпеки, сказав в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет, повідомляє оsvita.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шкарлет хоче реформувати вищу освіту в Україні

«Міністерство виступає за те, щоб навчальний процес відбувався, як і раніше, в класах, аудиторіях, лабораторіях, спортзалах. Але з урахуванням карантинних обмежень», – зазначив Шкарлет.

За його словами, органи управління освітою та керівники закладів освіти отримають докладні алгоритми та роз’яснення щодо можливих дій і рішень в умовах адаптивного карантину.

«Ми перебуваємо в постійному контакті з колегами з Міністерства охорони здоров’я, з головним державним санітарним лікарем, відпрацьовуємо різні сценарії», – пояснив в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет.

Як відомо, згідно з рішенням уряду, загальнонаціональний карантин продовжено до 31 серпня. У регіонах встановлюватиметься один із чотирьох рівнів епідемічної небезпеки, два з них мають обмеження для діяльності закладів освіти.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button