НовиниПолітикаСуспільство

31 березня чернігівців кличуть на акцію пртоесту під мерію проти митного терміналу

Шановні мешканці, сусіди!

ГРОМАДА ЧЕРНІГОВА ПРОДОВЖУЄ ВИСЛОВЛЮВАТИ ЖОРСТКИЙ ПРОТЕСТ СПРОБАМ ВІДНОВИТИ ДІЯЛЬНІСТЬ МИТНОГО КОМПЛЕКСУ «ТЕРМІНАЛ-ЦЕНТР» НА ВУЛ. ЖАБИНСЬКОГО. ЙОГО ІСНУВАННЯ – ЗАГРОЗА ЖИТТЮ І ЗДОРОВ’Ю КОЖНОГО МЕШКАНЦЯ МІСТА.

Монополісти-олігархи намагаються продавити через міськраду рішення про збереження терміналу під нашими вікнами. Їм байдуже, що сотні фур отруюють наш життєвий простір, створюють пекло на місцях, де граються наші діти та відпочивають люди похилого віку.

Ці корисливі ділки не бувають у нашому районі і не відчувають смороду вихлопних газів та куряви з пилу й розбитого асфальту. Вони нам і нашим дітям полишили ризики захворіти на рак чи астму!

Цим «бізнесменам» начхати на здоров’я громади та збалансований соціальний розвиток міста. Їхня мета – влада і гроші! Вони вважають, що з їх допомогою можна чинити зло і наругу проти людей.

Але вони не врахували сили чернігівської громади! Ми не дозволимо їм ЗАРОБЛЯТИ НА ЗДОРОВ’Ї ЧЕРНІГІВЦІВ!

25 БЕРЕЗНЯ О 9:00 ми пікетували ЧЕРНІГІВСЬКУ МИТНИЦЮ з вимогою НЕ ПРОДОВЖУВАТИ СПІВПРАЦЮ ІЗ ТОВ «ТЕРМІНАЛ-ЦЕНТР». Зібрано більше 400 підписів за закриття терміналу.

31 березня на сесії Чернігівської міськради (вул. Магістратська, 7) ділки чинитимуть тиск на депутатів, аби проштовхнути рішення про продовження термінів оренди ТОВ «Термінал-Центр». Готується проплачений мітинг городян на чолі з активісткою О.Варнаковою. Його мета – імітувати підтримку чернігівців роботі екологічно небезпечного митного терміналу.

Ми мусимо вийти на акцію протесту, аби захистити свій життєвий простір, не дозволити міській владі продовжити оренду терміналу.

31 БЕРЕЗНЯ О 9:30 ЧЕКАЄМО МЕШКАНЦІВ ЧЕРНІГОВА БІЛЯ МІСЬКОЇ РАДИ. ВІДКЛАДАЙТЕ УСІ СПРАВИ, ВІДПРОШУЙТЕСЯ З РОБОТИ І ВИХОДЬТЕ БОРОНИТИ СВОЇ ПРАВА. НЕ ДАМО ОЛІГАРХАМ ВИЗНАЧАТИ ЗА НАС НАШЕ ЖИТТЯ.

РАЗОМ зупинимо свавілля олігархів!

ПРИМУСИМО МІСЬКУ ВЛАДУ ПОЧУТИ ГОЛОС ГРОМАДИ!

ІНІЦІАТИВНА ГРУПА

Джерело: Суспільний кориспондент

Ще статті по темі

Back to top button