Суспільство

Школи, дитсадки й ВНЗ Чернігова йдуть на вимушені канікули

Школи, дитсадки й ВНЗ Чернігова йдуть на вимушені канікули від завтра до 12 березня (як відомо, з 8-го по 11-те березня в Україні офіційні вихідні).

Про це йдеться на екстреній нараді в міській раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наш край» добився надбавок за престижність праці вчителям Чернігова

Крім того, вводяться обмеження гарячого водопостачання для населення. Гаряча вода буде надаватися з 6-ї до 9-ї години ранку.

Наразі в муніципалітеті складають текст відповідного розпорядження про заходи обмежувального характеру.

Зауважимо, що така ситуація склалася у зв’язку з тим, що від сьогодні в Україні (у тому числі і на Чернігівщині) вступає в дію 5-денний національний план дій з економії газу.

Нагадаємо, в Україні вводиться надзвичайний стан в енергетиці третього рівня у зв’язку з перекриттям подачі газу РФ для України.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. А Коболев рассказывает что у нас полная подземка газа.

  2. Конец прошлого года ознаменовало сенсационное заявление президента Петра Порошенко, который не исключил возобновления приостановленных с 2015 года поставок природного газа из России. В «Нафтогазе» 112.ua уточнили, что с российской газовой монополией на сегодняшний день уже «есть коммуникация» по этому вопросу. Возобновление поставок стало возможным после принятия решения в Стокгольмском арбитраже, который закрепил на ближайшие два года выгодные для Украины условия выполнения контракта с «Газпромом». Воспользовавшись ими, украинские власти смогут удержать на нынешнем уровне цену на газ для населения. А это особенно актуально накануне приближающихся выборов

Back to top button