Суспільство

«Сірий кардинал» міськради відпочиває з родиною на Пальма-де-Майорка

Як стало відомо ЧЕline з власних джерел, заступник чернігівського міського голови Олександр Ломако, він же «сірий кардинал» міськради, дозволив собі цього літа досить елітний відпочинок – в Іспанії на курорті Пальма-де-Майорка. Це один із найвідоміших великих Балеарських островів, який омивається Середземним морем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, куди зникли Атрошенко й Ломако, поки місто бореться з негодою

Олександр Ломако вилетів із Києва 22 червня. Чи повернувся він із відпочинку – наразі не відомо, як і те, скільки днів і ночей пробув в Іспанії звичайний чернігівський чиновник.

До речі, найдешевші готелі (три зірки) на Пальма-де-Майорка – від 45 тисяч гривень за 7 ночей. Середня ціна за відпочинок на цьому курорті – 120 тисяч гривень.

І стосовно фінансових статків «сірого кардинала», який отримує «чиновницьку» заробітну плату: згідно з декларацією про доходи за 2017 рік, Олександр Ломако задекларував 254 666 грн заробітної плати, яку отримав у міськраді. Чиновник також декларує дві квартири у Чернігові – обидві зареєстровані на дружину. Квартири куплені в 2015 і 2016 роках. Минулого року Олександр Ломако придбав автомобіль «BMW Х3», а його дружина обзавелася «Nissan Juke».

1

2

Його дружина отримала дохід у розмірі 945 000 гривень від відчуження нерухомого майна і майже 53 000 гривень доходу від підприємницької діяльності. На банківських рахунках Лідія Ломако тримає 6 200 доларів. Олександр Ломако тримає готівкою 25 000 гривень, 1 000 євро і 2 000 євро тримає на банківських рахунках.

Також Олександр Ломако позичив третім особам 38 000 доларів (майже мільйон гривень).

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. печально то что в городе много тупых людей которые поведутся на заголовок

  2. ДА, НЕТ СЛОВ!!!!! Сколько можно лапшу вешать на уши? Неужели ОНИ думают , что мы ничего не знаем, не понимаем и не видим. Ничего святого!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button