Суспільство

Скільки заробляє Білогура, або Чому для вчителів Чернігова немає грошей. ОНОВЛЕНО

Від початку року педагогів Чернігова сколихнула інформація про скасування надбавок (20 %) за престижність праці. Аргументація проста – в міській казні немає грошей для вчителів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Влада чинить як князьок із своїми холопами», – чернігівські вчителі про втрату надбавки (Відео)

Але, виявляється, «безгрошів’я» стосується не всіх. Головний педагог Чернігова Василь Білогура в лютому цього року отримав більше ніж 56 тисяч гривень заробітної платні.

Інформацію про це ЧЕline отримав із відповіді на інформаційний запит до відомства.

29680826_752781044929768_271991834_o

Як бачимо, непогана зарплатня в Василя Білогури була і в 2017 році.

До речі, оклад у Василя Білогури становить усього 4 700. Решта – надбавки, премії, матеріальні допомоги. За рахунок останніх Василь Олексійович зможе оздоровитись і вирішити свої соціально-побутові питання – на ці справи йому виділили майже 40 тисяч гривень.

Цікаво, що Василь Білогура оздоровлюється регулярно, у вересні він отримував аналогічну фінансову підтримку у сумі 18 тисяч гривень.

Якщо проаналізувати другий рядок нарахування грошей Василю Білогурі (індексація, надбавки, доплати та премії), то виходить дуже цікава картина. Ці надбавки та премії нараховуються на посадовий оклад.

До прикладу: жовтень 2017 року посадовий оклад становить 5600 гривень. Ділимо цифру за цей місяць, яка міститься в другому рядку на оклад. Тобто, йдуть нарахування на посадовий оклад в розмірі 300% відсотків. Це, ймовірно, 100% надбавки та 200% премії.

І це все на фоні скорочення 20 % надбавок вчителям

А якщо порахувати за такою формулою виплати у вересні, то взагалі виходить – 700 %.

Цікава арифметика, чи не так?

Як бачимо, фінансовий зашморг стосується не всіх.

Як відомо, Василь Білогура – не лише начальник управління освіти Чернігівської міської ради, а й депутат міськради від фракції «БПП», тобто входить до команди міського голови Владислава Атрошенка.

Інформацію про заробітні плати заступників начальника управління освіти ЧМР читайте в наступних публікаціях.

Ще статті по темі

22 коментарів

  1. На надбавки вчителям зась, а на євроремонт службового кабінету знайшов кошти

  2. А вихователям в дитячих садках 3200 на руки.Жах.Люди працювати не хочуть.Яка відповідальність групи переповнені.Батькі всім не задоволені.Бо елементарних речей немає в садочках.SOS.

  3. Где можна узнать про вакансии в учебных учереждениях Чернигова? Спасибо:)

  4. Вакансії на сайті управління освіти. І про премії, надбавки, матеріальні допомоги хіба вони виплачуються не з зекономлених коштів. Ось на надбавках учителям і зекономив. Іще покажіть хоч одного вчителя, який отримав допомогу на вирішення соціально-побутових питань. Ну так просто подивитися чи є такі.

  5. ЖУЛИКИ и ПРОХОДИМЦЫ!!! Что та власть, что эта, разницы никакой!

  6. Школу 10 прикрыли,На ремонт денег у них нет!А себе на благоустройство находятся!!!Зарплаты в Чернигове нищие!!!Зато сидим штаны протираем и на оздоровления себе выделяет,бедненькие устали! Только интересно от чего они устают, себе деньги начислять государственные!!!Ворюги !!!

  7. А вчителям нема коштів на заробітну плату, наказав при атестації всіх «різати»

  8. циничности власти нет придела только полная замена власти

  9. Все себе любимому, все себе! Надбавки? Какие надбавки? Денег нет!

  10. Теперь понятно,почему закрыли 10 школу!!! Белогуру не хватало на надбавки и премии для себя.Я думаю скоро Мэр должен закрыть еще пару школ или садиков—главное Белогуру зарплату выплатить без задержки и в полном обьеме!!!
    ПОЗОР для месной власти

  11. Вася! Одумайся, пока не позно! Ладно эти «высокие» из страны свалят… Сам-то куда побежишь?

  12. Что можно попу, того нельзя дьякону.

  13. Надо забрать зарплату за 1 мес у Васи и закупить унитазы для 10 школы. Забрать надбавку и премию за 2 мес отремонтировать саму прибудову

  14. Вася -это не имя. Вася -это Диагноз

  15. Фу. Свинья. И вид у него как у свиньи.

  16. Ради интереса поинтересоваться бы Всем зарплатой руководителя и замов государственной структуры ЧАЭС, они тоже финансируются за наши налоги…

Back to top button