Суспільство

Скільки заробляють керівники комунальних підприємств Чернігівської міської ради. Частина 2

Продовжуємо цикл публікацій про статки та заробітну плату очільників комунальних підприємств та управлінь Чернігівської міської ради. Інформацію про це беремо з відкритих джерел – із Єдиного державного реєстру декларацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яку зарплату отримують керівники комунальних підприємств Чернігівської міськради. Частина 1

Цього разу ми розкажемо про зарплату керівників «Муніципальної варти», «Міського Палацу культури імені В’ячеслава Радченка» та КП «Чернігівське тролейбусне управління».

Отже, головний комунальний вартовий Чернігова Віталій Хрустицький за 2018 рік отримав 267 тисяч 628 гривень зарплати. Тобто, його щомісячна зарплатня становить приблизно 22 тисячі гривень.

Керівник «Палацу культури» Ірина Должикова торік отримала 211 тисяч 910 гривень (близько 18 тисяч гривень щомісячно).

І очільник КП «Чернігівське тролейбусне управління» Дмитро Лавренюк минулого року як зарплатню отримав 207 тисяч 138 гривень (приблизно 17 000 гривень). Хоча зарплата в міськраді – це не основний вид доходу для Дмитра Лавренюка.

Відомо, що ще до призначення на цю посаду він займався бізнесом і нині номінально справи ведуть члени родини. Відтак, у 2018 році дружина Ірина Лавренюк отримала дохід від заняття підприємницькою діяльністю – 730 000 гривень, дочка Анастасія – 965 тисяч 247 гривень, донька Олена – 973 тисяч 307 гривень.

Ще статті по темі

Back to top button