Суспільство

Співголова партії «Наш край» Валерій Давиденко зустрівся з активом Бахмаччини

*Актуально

Збори активу політичної партії «Наш край» відбулися в Бахмачі, захід зібрав приблизно 200 депутатів рад різних рівнів від партії «Наш край», активістів і представників усіх сіл Бахмаччини. З людьми поспілкувався співголова партії, народний депутат України за цим виборчим округом Валерій Давиденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерій Давиденко: не можна допускати іноземців до продажу української землі

Він наголосив, що політична партія «Наш край» активно працює на Чернігівщині з 2015 року, підтримує децентралізацію і розвиток громад, намагається вирішити проблемні питання мешканців регіону. За словами Валерія Давиденка, перед місцевими виборами, запланованими на осінь, «з’являться нові політичні проєкти, однак чи варто їм довіряти, можливо, годі вже експериментів і дилетантів при владі?». Сьогодні «Наш край» має розгалужену партійну структуру, осередки в усіх районах й об’єднаних територіальних громадах. «Наша з вами мета – прийти до влади в регіоні, щоб вимагати від центральної влади того, чого не вистачає для гідного життя людям на місцях», – наголосив Валерій Давиденко. Він переконаний, що Україна досягне сталого розвитку тільки тоді, коли адміністративні території будуть сильними і зможуть доносити свою позицію до центру.

Голова виконкому Чернігівської обласної організації політичної партії «Наш край» Юрій Музика презентував однопартійцям основні напрями діяльності обласного осередку у 2015–2019 роках. За підсумками місцевих виборів п’ять років тому до рад різних рівнів в області було обрано майже 2 тис. депутатів від «Нашого краю». За підсумками місцевих виборів в ОТГ партія має 208 депутатів і голів громад (19%). «На Чернігівщині «Наш край» перебуває в п’ятірці партій, які стабільно розвиваються та які мають підтримку виборців», – сказав він. Юрій Музика закликав представників команди «Нашого краю» на Бахмаччині більш активно працювати, аби й на виборах 2020 року досягти високих результатів.

За підсумками зборів активу схвалене рішення готуватися до місцевих виборів, розбудовувати партійну структуру, спілкуватися з людьми, доносячи позицію партії, аби за результатами голосування отримати лідерські позиції.

Валерій Давиденко вручив подяки за активну діяльність кращим партійцям Бахмаччини, а також членські квитки тим, хто приєднався до «Нашого краю».

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button