Суспільство

Стах переходить працювати до Гаруса

Екс-депутат Чернігівської міської ради Артем Стах працюватиме в Іванівській ОТГ на посаді начальника відділу земельних відносин, архітектури, комунальної власності й послуг.

Цю інформацію Артем Стах підтвердив ЧЕline.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пристрасті довкола «Юного техніка»: доля дитячого табору зависла в повітрі

«Буду працювати в громаді. Так, це правда. Ділитимуся своїм досвідом у сфері земельних відносин», – прокоментував Артем Стах.

Як відомо, Іванівську ОТГ очолює Сергій Гарус. Артем Стах і Сергій Гарус свого часу були керівниками КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради (нині його ліквідовано).

«Кожна людина може реалізувати себе в межах прав, гарантованих Конституцією. Якщо обмежень немає, то і перепон немає», – по-філософськи прокоментував прихід на роботу нового фахівця керівник Іванівської сільської ради.

До речі, у липні цього року Артемові Стаху пропонували посаду заступника начальника в КП «Реєстраційне бюро» Іванівської сільської ради, але він відмовився.

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Іванівку ввели в статус селища, це приємно. Сподіваюсь так воно і буде з годом

    1. За «матеріалізацію мрій» і просування перспективних ідей ОТГ від очільника — більш грунтовні коментарі )

  2. розвалять і розкрадуть все, що можна

  3. Ранее судимый за коррупционное преступление, задерживался при получении взятки и сейчас этого человека назначают дерибанить землю? Что происходит с людьми?

Back to top button