Суспільство

Стало відомо, хто претендує на посаду директора РЛП «Міжрічинський»

На посаду директора комунального закладу «Регіональний ландшафтний парк «Міжрічинський» Чернігівської обласної ради» претендує Сергій Кошовий.

Відповідна інформація опублікована в Єдиному державному реєстрі декларацій.

271374971_265589905642632_415356605117997391_n

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вежі розбрату: колізія в РЛП «Міжрічинський»

Відомо, що Сергій Кошовий працює в РЛП «Міжрічинський». За даними електронної декларації, в 2021 році він отримував там заробітну плату. В інтернеті зазначається, що нині він виконує обов’язки директора цього закладу.

Міжрічинський регіональний ландшафтний парк – найбільший регіональний ландшафтний парк в Україні. Розташований у південно-західній частині Чернігівської області, в Козелецькому та Чернігівському районах. Площа парку 102 472,95 га. Створений у 2002 році. Розташований у межиріччі Дніпра й Десни, звідки й отримав назву. Східна межа парку проходить по Десні, південна й західна – по межі Чернігівської області. В межах Козелецького району вона представлена переважно лісовим масивом на піщаній боровій терасі, частково — акваторією Київського водосховища, сільгоспугіддями, болотами, пісками. Загальна протяжність меж РЛП «Міжрічинський» становить близько 240 км.

Центральна садиба розташована в селі Отрохи Козелецького району.

Територія парку є унікальною і за своїми природними особливостями, і за господарським використанням, яке має загальнодержавне значення: річка Десна — у питному водопостачанні, водосховище — у гідроенергетиці, ліси — в деревообробній промисловості. На території РЛП розташовані два військові полігони, на яких також проводиться лісогосподарська й мисливсько-господарська діяльність.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button