Суспільство

Стало відомо, якою буде головна новорічна ялинка

Головна новорічна ялинка цього року буде виконана в холодних тонах, прикрашена іграшками у вигляді кришталиків. Про це повідомив засновник проекту Folk Ukraine Ігор Добруцький на прес-конференції, передає кореспондент УНН.

«Вона буде цей раз холодного кольору. Вона ще буде приваблива тим, що буде оформлена екраном – понад 50 м по довжині, який також буде випромінювати північне сяйво 24 години на добу. На цьому екрані можна буде записати привітання», — зазначив чиновник.

За його словами, висота ялинки цього року буде трохи меншою, ніж того року, щоб не конкурувати із Софією Київською – 27 м разом із верхівкою. Її прикрасять 3,5 тис. новорічних іграшок – усі вони будуть виконані у вигляді кришталиків виключно в кольорах північного сяйва. Ялинку запалить міський голова 19 грудня. Першою ж цього року засяє ялинка на Контрактовій площі – 15 грудня її вогні «включить» Святий Миколай. Висота ялинки там складе 22 м.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ялинка добра”: купи декоративну ялинку і врятуй життя дитині

При цьому директорка Департаменту культури КМДА Діана Попова додала, що вперше велика святкова локація з’явиться в Києві на лівому березі. На території Міжнародного виставкового центру Олег Скрипка разом із своєю «Країною мрій» організує свято й для жителів лівобережжя.

Ще статті по темі

Back to top button