Суспільство

Стартував опалювальний сезон: кілька будинків ще залишаються без тепла

У Чернігові вже розпочався опалювальний сезон. Відповідно до розпорядження чернігівського міського голови, в Чернігові теплопостачання у житлові будинки розпочалось у неділю, 21 жовтня. А опалення шкіл, дитсадків, лікарень, інших установ запускають сьогодні.

Як виконується подача тепла – обговорили сьогодні, 22 жовтня, на розширеній нараді в міській раді.

Як повідомили представники КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТЕХНОВА» та ПАТ «Облтеплокомуненерго», опалювальний сезон у місті розпочався практично без проблем.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Водночас кілька будинків ще залишаються без тепла, оскільки працівники генеруючих компаній не змогли потрапити до технічних приміщень, щоб відрегулювати теплопостачання і щоб тепло все ж таки потрапило до будинкыв. Наразі неможливо потрапити до приміщень, де є запірна арматура – до 5-ти будинків по ОТКЕ і 8-ми по ТЕЦ. Відтак, представники теплопостачальних компаній попросили сприяння в отриманні доступу до згаданих приміщень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Здорожчання газу породжує «бум» альтернативних видів опалення

Одночасно триває процес наладки та «стравлювання» повітря з батарей, перевіряється відсутність протікань і аварійних ситуацій.

Крім того, керівник ПАТ «Облтеплокомуненерго» повідомив про зникнення 5-ти будинкових лічильників, які, можливо, були вкрадені.

Наразі вже більше половини об’єктів соціальної сфери міста із теплом, до кінця дня планується включити всі об’єкти.

До уваги містян! Прохання стежити за станом теплових мереж усередині будинків і повідомляти про аварійні випадки, оскільки це необхідно для надання безперебійних послуг ыз теплопостачання й оперативної ліквідації наслідків поривів та інших аварійних ситуацій.

Ще статті по темі

Back to top button