Суспільство

Суд закрив справу проти Олександра Тарнавського

Новозаводським районним судом міста Чернігова закрито справу щодо керівника обласного осередку «Нацкорпусу» Олександра Тарнавського. Активіста звинуватили у створенні написів по місту з нібито образою президента. Згодом справу за кримінальне правопорушення за ст. 296 закрили, відкривши нову — за адміністративне, за ст. 173.

На  судовому засіданні, яке відбулося учора, 16 вересня, після заслуховування свідків суддя виніс рішення про закриття справи, не знайшовши у діях Олександра Тарнавського правопорушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музика і виставка «вуличного мистецтва»: активісти «пікетували» судовий процес над Олександром Тарнавським (Відео)

«Сьогодні я виграв суд по статті 173. Справу закрили у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення. Раніше так само не знайшли складу злочину по 296 статті Кримінального кодексу. Поліцейський, що склав на мене протокол, дав покази в суді. Під присягою він засвідчив, що підставою відкриття справи було розпорядження керівництва», — зазначив Олександр Тарнавський.

Фото — Олександра Тарнавського 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button