Суспільство

Свято наближається: в Чернігові на символічній новорічній ялинці запалали вогні (Фото)

Цьогоріч через війну в Чернігові відмовилися від традиційних масштабних святкувань Різдва та Нового року. Втім, навіть у непростий воєнний час, попри повітряні тривоги та загрози ракетних обстрілів, не скасовуєтьсясвято радості, надії та чудес для дітей.

Тож для малечі в місті організовують різноманітні активності, зокрема на базі Туристично-інформаційного центру, де працює резиденція Дідуся. 

На Алеї Героїв уже встановили дві живі ялинки. Сьогодні, 19 грудня, у День святого Миколая, відбулося символічне відкриття новорічної локації для дітей, куди на гостину до малечі завітав святий Миколай. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято добра і подарунків: чернігівці розповіли, що Миколай поклав під подушку

«Зрозуміло, що про святкування в такому розумінні, як ми всі звикли, не йдеться, бо в країні нині дуже важка ситуаціяАле водночас вважаю, що в цей час для дітей такі заходи дуже потрібні та важливі, бо життя триває і дітей треба надихати», – пояснює чернігівка Наталія Болова. Вона пришла на захід із донечкою Настею. 

Діти водили хороводи, співали разом із казковими героями новорічні пісні, розповідали віршики Миколаю та його помічникам, а за це отримували солодощі. 

Окремі локації міста прикрашені ілюмінацією. Звісно, що вмикатимуть її за можливості на свята. 



Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button