Суспільство

Свято зі смаком і користю: у Чернігові відбувся «Фестиваль молока–2021»

Шостий рік поспіль поціновувачі молочної продукції могли покуштувати та придбати якісні товари від провідних виробників Чернігівщини та інших областей України під час традиційного «Фестивалю молока–2021», який відбувся учора у Чернігівському міському парку культури і відпочинку.
Цьогорічний фестиваль зібрав понад 30 місцевих виробників, серед яких окрім лідерів молочної галузі були представлені провідні хлібзаводи області, а також творчі роботи майстрів декоративно-прикладного мистецтва Чернігівщини.

На гостей свята чекала насичена, яскрава та смачна програма: концертні виступи, торгівля, інтерактивні ігри та конкурси, дегустація молочної продукції та продовольчих товарів інших місцевих виробників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Седневі в садибі козацьких полковників провели Літню школу традиційної музики

Оскільки цьогоріч проведення фестивалю співпадає з релігійним святом Медового Спасу, була влаштована окрема локація виробників меду та продукції бджільництва.

Вперше на заході свій значний виробничий, творчий та туристичний потенціал на різних локаціях фестивалю презентували територіальні громади області.

Організатори свята впевнені, що «Фестиваль молока–2021» не тільки популяризує молочну продукцію місцевих виробників, а й пропагує серед молоді та дорослого населення здоровий спосіб життя.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Відділ інформаційного забезпечення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Ще статті по темі

Back to top button