Суспільство

Табу на Потапа і Настю, череп біля театру і «масонські» церкви: Чернігівщина у подіях 9 листопада

Звідки ж черкаські бізнесмени привезли до нашого міста лампочки вуличного освітлення – загадка. Про завод-привид не знають навіть місцеві, однак чернігівські чиновники поспішили перерахувати на рахунки псевдовиробників майже три мільйони гривень. Дивіться у сюжеті. 

 Сьогодні у програмі «БАСТІОН» – випуск № 3:

  • з церкви – на війну: чернігівець Павло Славинський воював у добровольчому батальйоні «Чернігів».
  • Книга пам’яті: імена загиблих в АТО сіверян вписують у священний синодик.
  • Смертельний «Кугуар»: у Чернігові відкрили меморіальну дошку загиблому на Донбасі прикордоннику Ігорю Нешку.

Сьогодні о четвертій годині ранку в місті Славутичі Київської області, неподалік нашого обласного центру, невідомий розстріляв поліцейських.

Біля педуніверситету піротехніки знайшли міну часів Світової війни.

Людський череп, який сьогодні викопали у сквері імені Богдана Хмельницького (біля облмуздрамтеатру імені Шевченка) під час реконструкційних робіт, відправили на експертизу.

Священик розповів про масонські знаки на церквах Чернігова.

Світовий банк готовий надати орендарям чернігівської ТЕЦ фірмі Технова кредит у 35 мільйонів доларів на масштабне оновлення підприємства. У перерахунку на гривні ці майже мільярд гривень.От тільки думку орендарів ТЕЦ та банкірів не розділяють громадські активісти. Вони вважають, що за благими намірами приховується небезпека для усіх містян.

Біля приміщення облмуздрамтеатру ім. Шевченка вже зібралися активісти, які виступають проти проведення у Чернігові концерту дуету Потап і Настя. Перед входом у приміщення вони розлили свинячу кров, як символ крові, яку проливають бійці АТО на Донбвсі.

Ще статті по темі

Back to top button