Суспільство

Талановита фельдшерка з Чернігівщини стала фіналісткою художнього конкурсу

Про молоду талановиту фельдшерку Олесю Науменко з Корюківщини ЧЕline розповідав на початку року. Зокрема про те, що якраз перед Різдвом дівчина отримала приємний сюрприз – диплом міжнародного конкурсу «Golden Time Talent Season 17», що проходив у Франції. На високу відзнаку дівчина навіть не сподівалася, бо вона не є професіональним художником, а аматором. А конкуренція серед учасників конкурсу була серйозна – майже із 17 країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сіверська фельдшерка зайняла призове місце на Міжнародному художньому конкурсі (Фото)

Завершення року для Олесі – теж вдале.

«Стала фіналісткою ІІІ Міжнародного художнього фестивалю #МалюйUA. Моя робота «Осінній настрій» увійшла до 50 кращих робіт і поїде на виставку до Чорногорії, що відбудеться 25-30 жовтня в культурно-інформаційному центрі Budo Tomovic у рамках Днів молодих українських талантів», – повідомляє вона.

На своїх роботах вона раніше зображала тварин, героїв мультфільмів, пейзажі, різні замальовки, намагалась малювати обличчя людей. Коли навчалась у медучилищі, почала малювати портрети на замовлення, тепер також здебільшого портрети й дитячі ілюстрації до книжок.

«Малювання люблю за те, що можу відволіктись від усього і побути у власному маленькому світі. Це заняття мене заспокоює, дає можливість вивільнити емоції», – у коментарі для ЧЕline зазначала Олеся.

Фото – зі сторінки Олесі Науменко в соцмережі

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button