Суспільство

Таланти з Чернігівщини засвітились у Києві (Фото)

Нещодавно в Києві пройшов Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest» за участі творчих колективів та окремих виконавців.

Конкурсанти зібралися з різних куточків України, зокрема з Чернігівщини. Вони змагалися, демонструючи свої таланти. Тож багато талановитої молоді отримало призові місця в різних номінаціях, відповідно до своєї вікової категорії.

Прилуцький район представили дві учасниці в пісенному жанрі: вихованка вокального гуртка «Співаночки» районного Будинку школяра Каріна Пулик, учениця 5 класу Івківської ЗОШ I-III ст., і вихованка вокального гуртка «Веселі ноти» районного Будинку школяра Анастасія Євглевська, учениця 9 класу Обичівської ЗОШ I-II ст. Учасниці отримали дипломи конкурсу-фестивалю.

Окрім традиційної пісенної номінації, танцювальної та номінації оригінального жанру цьогоріч було започатковано номінацію про самобутність регіонів. Саме в цій номінації здобула перемогу Анастасія Євглевська із піснею «Прилуцький край» — на слова Прилуцької поетеси Лілії Черненко, покладені на музику викладача музичної школи Оксани Компанець.

Ще статті по темі

Back to top button