Суспільство

Тепла атмосфера та дитяча радість – у Чернігові нагородили переможців акції «Солодка годівниця» від «Нашого краю» (Фото)

*Актуально

Вчорашній святковий день став особливо радісним для трьох дітлахів та їхніх родичів: переможцям акції «Солодка годівниця» від «Нашого краю» подарували смартфони.

На вручення зібралися родини із Чернігова, Козельця та Холмів. А призами учасників нагородили народний депутат України, лідер команди «Нашого краю» на Чернігівщині Борис Приходько, голова фракції «Нашого краю» в Чернігівській обласній раді Сергій Баришовець та депутат Чернігівської обласної ради Юрій Музика («Наш край»).

2 1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаджети – за добру справу: в Чернігові нагородили переможців конкурсу «Солодка годівничка» (Відео)

На заході панувала тепла, родинна атмосфера.

16 13 8 6

За словами маленьких переможців та їх батьків, дітлахи з нетерпінням очікували на вручення. А після того, як переможці отримали свої призи, відбулося чаювання зі смаколиками та душевні розмови. Учасники познайомилися між собою та з організаторами акції, розповідали, чи вірили в перемогу та які емоції відчули, коли дізналися, що виграли смартфон.

«Було дуже приємно поспілкуватися з дітлахами та їхніми родинами. Діти – це такі потужні джерела позитиву, які змушують постійно посміхатися. Вони розповідали, як вішали годівнички, робили фото та пости, як збирали лайки, як чекали на результати і які у них були емоції від перемоги. Дітвора розповідала, що й надалі наповнює годівнички зерном для пташок і це надзвичайно приємно, адже метою нашої акції було насамперед навчити малечу робити добрі справи і турбуватися про тих, хто цього потребує», — ділиться враженнями народний депутат України Борис Приходько.

12 10 5 4

Ще статті по темі

Back to top button