Суспільство

Транспортник Олександр Бєльський пояснив, чому йде з посади

27 березня начальник управління транспорту та зв’язку Олександр Бєльський написав заяву на звільнення. На посаді він пробуде ще місяць. За цей час у міській раді йому повинні знайти заміну.

Причина звільнення банальна: роботи багато, а заробітна плата бажає кращого. Олександр Бєльський переконує: написана заява на звільнення – це не результат останніх подій та погроз мера на крайній сесії. Нагадаємо, 24 березня під час засідання обговорили скарги чернігівців щодо роботи 25-го маршруту. Тоді міський голова пригрозив Олександру Бєльському. «Сашо, ну, я тебе прошу, розберімося з цим, бо за таке можна оголошувати догану, – сказав Владислав Атрошенко. – Дивись, а то будеш у теніс грати – ти це робиш непогано».

Рішення звільнитися начальник управління транспорту та зв’язку прийняв давно, і керівництво про це знало. Олександр вважає, що виконав усі зобов’язання, які на нього були покладені, маючи на увазі транспортну реформу в місті.

Нового місця роботи транспортник ще не знайшов. Утім, переконує: має чим зайнятись у вільний час.

«Із сім’єю більше часу проводитиму. І своєму хобі – настільному тенісу – приділю більше уваги, як радив пан Атрошенко», – пожартував Олександр Бєльський.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Пропонуємо Тетяна Романову! Вона-експерт! Наведе лад в перевезеннях!

Back to top button