Суспільство

«Трешові» реформатори: на чужих і своїх тепер ділять і бюджетників

За «реформаторськими» поглядами чернігівського міського голову, який, як відомо, хоче порахувати всіх дітей із Чернігова без місцевої прописки, вже переплюнули бахмацькі чиновники.

Очільниця бахмацького управління освіти Лариса Журба ініціювала звільнення з Бахмацької спортивної школи двох тренерів із спортивного орієнтування, які прописані в Батурині.

За словами керівника департаменту спорту Чернігівської ОДА Ніни Лемеш, уся колізія в тому, що батуринські тренери і діти, які там навчаються, тепер належать до Батуринської  громади, і, мовляв, вона має платити за них кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник відділу освіти Бахмаччини Журба програла суд проти підлеглої

Унікальний випадок, коли людину звільняють через прописку. За такою логікою має бути переглянута прописка всіх бюджетників, наприклад, Чернігова і хто не тутешній – звільняйся або ж залучай гроші з місця свого проживання.

Горе-керівники починають поділ на чужих і своїх уже не тільки дітей, а й бюджетників. М’яко кажучи, ситуація дуже дивна і нагадує якийсь чиновницький вірус. Дедалі більше людей уражає ця «лихоманка». Логіка цих «розділень» здоровому глузду не піддається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Бахмачі чиновниця Журба виписує безпідставні догани підлеглим

Замість того, щоб у такий непростий для усієї країни час об’єднувати людей і гуртувати, чиновники займаються дискримінаційними витівками. Хто б міг подумати, що прийдуть часи, коли дітей і дорослих на Чернігівщині ділитимуть на «своїх» і «чужих».

29633394_445482429219526_166692933_o

Ще статті по темі

Один коментар

  1. По-моему, пора обнаглевшим чиновникам пообламывать бока. Они не понимают, когда с ними говорят на нормальном языке. Так окажется доходчивее и эффективнее.

Back to top button