Суспільство

Циферблатні рокіровки, ігри з вогнем та соціальний експеримент: інфомікс за 30 жовтня

Сьогодні вночі Україна перейшла на зимовий час. Тепер всім доведеться перевести стрілки годинника на годину назад. Чеline поцікавився у чернігівців, як вони відреагували на такі «циферблатні рокіровки».

Психологи радять не перейматися цим, адже організм людини пристосовується до нових умов всього одну  за добу. Про це детальніше розповість кандидат психологічних  наук Олена Гірченко.

Сьогодні в Україні відзначається «День автомобіліста і дорожника». Цей день вважається професійним святом усіх працівників автотранспорту та шляхового господарства. Оскільки Дня водія в Україні немає як такого, всі причетні до дорожнього руху, вважають це свято своїм.

Українці неоднозначно ставляться до зірок шоу-бізнесу, які гастролюють Росією і заробляють собі на хліб на сценах країни-агресора: хтось їх різко засуджує, хтось ставиться до цього нейтрально. А що з цього приводу думають чернігівці? Дізнайтеся у опитуванні від Чеline.

З вогнем, танцями та містичною атмосферою у Чернігові відзначали завершення фаєр-сезону. На таке грандіозне дійство завітали не лише місцеві приборкувачі вогню, але й гості з Києва.

 

Ще статті по темі

Back to top button