Суспільство

У Чернігові підвищать плату за рекламні носії і приберуть третину білбордів

Міська влада тривалий час домовлялася з рекламниками щодо плати за встановлені рекламні носії та їх кількість на вулицях міста.

Чиновники хотіли одним пострілом убити двох зайців. Підвищити плату одразу на 100% і зменшити кількість білбордів удвічі. Натомість бізнесмени хотіли залишити все, як є. У підсумку всі вимушені були поступитися.

На засіданні виконкому прийняли компромісне рішення. Плата за рекламу зростатиме поступово до 100% протягом року. Білбордів у місті поменшає, але на 30 %. Насамперед у центральній частині Чернігова. А ті, що залишаться, мають привести в належний вигляд або ж замінити на нові конструкції.

У кулуарах міської ради говорять, що чиновники, які вели перемовини з підприємцями, раніше були тісно пов’язані із рекламним бізнесом. Саме тому рішення щодо плати та знесення білбордів затягувалося, а мерія так і не досягла бажаного результату.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Это да, наши чиновники делают все только, когда они могут с этого что-то поиметь… Не удивлен, что переговоры с рекламщиками поручили именно тем, у кого к этому есть личная выгода. Как и с децентрализацией, наши чиновники не упустят возможности подзаработать, даже если не выгодно для бюджета города (((

Back to top button