Суспільство

Цьогорічний екофестиваль відбудеться у вересні в парку «Беремицьке»

Порядок проведення щорічного екологічного фестивалю «Життя в стилі «ЕКО» обговорили минулого тижня учасники засідання відповідного організаційного комітету.

Як повідомила директор Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації Катерина Сахневич, цього року захід відбудеться 4 вересня, у суботу, на території парку природи «Беремицьке» (с. Беремицьке, Остерська міська рада, Чернігівський район).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свято зі смаком і користю: у Чернігові відбувся «Фестиваль молока–2021»

Традиційно до програми екофестивалю внесено тематичні заходи екологічного спрямування, зокрема виступи творчих колективів, народні ремесла, майстер-класи, екологічні цікавинки, конкурси, вікторини, екскурсії, спортивно-розвиваючі, інформаційно-виховні та розважальні локації, фотовиставки тощо.

Під час обговорення основних аспектів проведення заходу значна увага була приділена питанням безпечного перебування його учасників та організаторів.

Основна мета екофестивалю — пропагування екологічних знань і культури, здорового способу життя, виховання дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища й ефективного використання його ресурсів, привернення уваги громадськості та підростаючого покоління до пам’яток природи і їх охорони.

Департамент екології та природних
ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button