Суспільство

У Березні тривалий час не працюють газові заправки

Щодня через селище Березна, що на Чернігівщині, проїжджає сила-силенна автівок. Утім, водії, машини, яких їздять тільки на газу, стурбовані, що в селищі вже давно не працюють дві газові заправки. Чому виникла така ситуація, люди не знають, тож кожен на свій лад пояснює причину. Зокрема, провідна версія, що все через те, що газ буцімто дорожчатиме.

Яка ж ситуація насправді, розпитували Володимира Павленка, голову Березнянської громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальні барабани для укриттів і сковорідка за 720 тисяч гривень: чи планують дорогі закупівлі в Корюківській громаді

«У нашому селищі – три заправки. На заправці, що розташовується ліворуч, як в’їжджати до Березни з боку Чернігова, закінчилася ліцензія. Чи будуть її подовжувати, хтозна. Бо тут, скоріш за все, питання конкуренції.

На другій заправці, що в центрі населеного пункту, проводили модернізацію. Відповідно, місяць відбувалися зварювальні роботи, через що обслуговувати клієнтів було неможливим. І з дня на день заправка має відкритися.

Третя АЗС «MANGO», що на виїзді з селища в бік Мени, працює. Там бензин, дизпаливо і газ є. Газ, здається, по 22.60 на даний час.

Тож заправити автівку газом у Березні можна, але не в центрі населеного пункту», – запевнив Володимир Павленко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Back to top button