Суспільство

У Березному на Чернігівщині масштабно ремонтують дороги

 *Актуально

У селищі Березна (Менський район) масштабно ремонтують місцеві дороги за сприяння народного депутата Валерія Давиденка та представників політичної партії «Наш край».

Розбиті дороги, ями, вибоїни, а місцями й «бруд у коліно» — у багатьох населених пунктах навесні, на жаль, можна зустріти таку картину. Однак є місцеві жителі, які готові діяти та шукати можливості вирішення будь-яких проблемних питань. У селищі Березна активну громадянську позицію займає депутат місцевої ради Сергій Шумний. Він разом із небайдужими березнянцями звернулися до співголови партії «Наш край», народного депутата Валерія Давиденка з проханням допомогти з ремонтом доріг. На звернення одразу зреагували: народний депутат разом із представниками «Нашого краю» організували масштабну роботу. Близько 250 тонн шлаку доставлено для підсипки вулиць Березної. До того ж, вирішено питання завантаження-розвантаження і доставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове приймальне відділення та сучасне обладнання: Бахмацька ЦРЛ стане опорним медичним закладом

За словами селищної голови Ольги Романченко, у селищі Березна багато залишається ґрунтових доріг, а тому у період міжсезоння їх якість – гостре питання для місцевих мешканців. «Люди дуже вдячні за допомогу – все вийшло безкоштовно для місцевого бюджету. А жителі селища долучаються до роботи, навіть сім’ями виходять – кожен хоче, аби краще було. Ми і трактор використовуємо, який передав нам Валерій Давиденко», — розповіла вона. Селищна голова уточнила, що роботи проводяться на найбільш проблемних ділянках доріг Березної.

87518948_150967159308958_5421930653924982784_n

Керівник Менської районної організації політичної партії «Наш край» Володимир Булавка вважає, що виконана робота в селищі Березна є одним із багатьох прикладів системної роботи партії «Наш край» на Чернігівщині загалом і на Менщині, зокрема. «Наш край» об’єднує людей справи, справжніх господарників, які працюють за принципом «є проблема – є її вирішення». Для Березної виконано чимало добрих справ – надана допомога для місцевої медичної амбулаторії, підтримується будівництво православного храму, що нині триває, та зроблено багато іншого. Це системна діяльність партії і народного депутата Валерія Давиденка», — наголосив він. Володимир Булавка  упевнений, що ця ефективна діяльність буде продовжуватися і після створення Березнянської ОТГ.

Мешканці селища вдячні за суттєву допомогу і підтримку народному депутатові Валерію Давиденку та представникам політичної партії «Наш край».

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button