Суспільство

У чернігівських лісівників – новий керівник

Учора, 17 серпня, у ДП «Чернігівське лісове господарство» відбулося представлення колективу нового директора. Ним став досвідчений інженер лісової справи В’ячеслав Сергійович Киченок.

Представив нового керівника трудовому колективу лісгоспу заступник начальника, головний інженер Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук. Він подякував попередньому директору Юрію Ревку за п’ять років роботи.

Новий керівник об’єднаного лісового господарства В’ячеслав Киченок – лісівник, як мовиться, за велінням долі. Народився у селі Тужар на Козелеччині, школу закінчив у Задеріївці на Ріпкинщині серед розкішних соснових борів. Тож батьки схвалили вибір сина, коли він вирішив вступити до Лубенського лісового технікуму, який закінчив із відзнакою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обіцяють найтяжчу зиму: як у громадах Чернігівщини готуються до сезону холодів

Відтак здібний і допитливий випускник розпочав трудову діяльність із посади майстра на лісозаготівлях у Чудівському лісництві ДП «Добрянське лісове господарство».

Згодом без відриву від виробництва здобув вищу освіту у Львівському державному лісотехнічному університеті.

Тривалий час В’ячеслав Сергійович працював начальником Добрянського нижнього складу, майже пів року у 2007 році він уже очолював ДП «Чернігівське лісове господарство», тож тепер повертається сюди вдруге.

Кілька років був заступником начальника, головним інженером Чернігівського ОУЛМГ. А у 2011 році був призначений головним інженером Добрянського держлісгоспу. З 2022 року – головний інженер ДП «Городнянське лісове господарство».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Ще статті по темі

Back to top button