Суспільство

У чернігівському дитячому садку №26 усувають наслідки підтоплення (Фото)

Цього літа заклад тричі потерпів від зливи. Востаннє – 17 липня – через незавершений ремонт даху. Під час виконання робіт підрядник не передбачив можливих погодних умов і не забезпечив належного захисту від дощу.

Фірма «ВНВ-2000», що є підрядником із капітального ремонту дитсадка №26, усі збитки взяла на себе. Нині вона інтенсивно усуває наслідки негоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У школі №35 – повний апгрейд санвузлів і внутрішніх мереж

«За старим графіком ми мали виконати роботи до листопада. Зараз, коли опинилися в центрі уваги, напевно, здамо до вересня. Ми зняли своїх працівників з інших об’єктів, спрямували до ДНЗ №26, швидко виправляємо ситуацію. Збитки – це наші витрати, вони жодним чином не лягають тягарем на міський бюджет», – наголошує керівник фірми «ВНВ-2000» Андрій Голосюк.

У тому, що графік капітального ремонту закладу не затягнеться, впевнений і начальник управління капітального будівництва Чернігівської міської ради В’ячеслав Почеп.

«Від зливи потерпів не лише цей садок, а й інші об’єкти, – стверджує він, – але з підрядником ми працюємо в тісному контакті. Роботи виконуються в штатному режимі. За графіком здійснюється капітальний ремонт покрівлі (заміна шиферу на метал), і паралельно усуваються наслідки зливи. Також будуть приведені до ладу пошкоджені меблі».

За словами завідувача ДНЗ №26 Вікторії Олексієнко, навчально-виховний процес у садку через підтоплення не переривався. За своїх вихованців педагоги спокійні, адже діти перебувають на першому поверсі будівлі. До всього влітку кількість маленьких відвідувачів традиційно менша. Нині з восьми груп працюють п’ять.

Джерело: Управління освіти Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button