Суспільство

У Чернігові хочуть звести палац спорту

У Чернігові має з’явитися важливий інфраструктурний об’єкт – триповерховий палац спорту. Його мають намір збудувати на вул. Пушкіна, неподалік Мар’їного гаю. Причому розпочати будівництво планують у нинішньому, 2022 році.

На офіційному сайті Чернігівської міської ради зазначається, що в палаці спорту буде багатофункціональний спортивний зал, у якому можна буде займатися великою кількістю ігрових видів спорту, зокрема футзалом, баскетболом, волейболом, тенісом, бадмінтоном тощо. Також проєктом передбачене будівництво стіни для скелелазіння, сучасного 50-метрового стрілецького тиру, великого басейна з 8-а доріжками та невеликого басейну для початківців, відділення художньої гімнастики, залу для боксу, тренажерних залів, а також відновлювального центру. Майбутній палац спорту відповідатиме всім вимогам для проведення спортивних змагань національного рівня та навчально-тренувальних зборів.

У повідомленні також ідеться про те, що приблизна вартість будівництва палацу спорту – 765 мільйонів гривень (Державний бюджет).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина перейшла до «помаранчевої» карантинної зони

«Для міста це фантастична новина! Ми повинні радіти та всіляко сприяти цьому будівництву. Об’єкт розташовуватиметься біля Валу, там де і планувала міська рада, за адресою вулиця Пушкіна, 1», – у коментарі для ЧЕline зазначив Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

За його словами, аби добрі наміри стали реальністю, міській раді треба дещо зробити.

«Надати/передати проєктну документацію; ухвалити рішення щодо землі; не заважати», – сказав Віктор Бистров.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button