Суспільство

У Чернігові почали демонтаж «ленінського трону» (Фото. Відео). ОНОВЛЕНО

У сквері, що біля готелю «Україна», сьогодні, 5 грудня, розпочали демонтаж постаменту, на якому до декомунізації стояв пам’ятник Леніну. На місці працює близько десятка комунальників і три одиниці техніки.

3

Роботи виконує КП «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Чернігівської міської ради.

1

Рішення про демонтаж постаменту прийняли вчора на засіданні виконавчого комітету.

На місці постаменту буде клумба.

4

2

Загалом на цьому місці має бути Меморіал пам’яті загиблим Героям, але за тривалий час це питання чомусь не зрушило з мертвої точки. Хоча і був проведений конкурс і навіть визначили переможця, але міський голова Владислав Атрошенко розкритикував роботу-переможця і попри громадське обурення конкурс анулювали.
https://www.youtube.com/watch?v=PeCX0Ri33Ig

Фото — ЧЕline і Віктора Кошмала

Ще статті по темі

6 коментарів

  1. Народ, не помнящий своего прошлого, не имеет будущего.

    1. ))))) чтобы у тебя такое прошлое всю жизнь было

  2. Назовите это место площадью Свободы, установите обелиск — символ Свободы и при следующей смене власти ничего не нужно будет крушить и ломать

  3. Почему не помнит, улица Ремесленная была — Гитлер штрассе, а проспект Победы — проспект СС, может тоже по твоему нужно было оставить эти названия, тоже ведь история по твоей тупой логике?

  4. Кстати несолидно писать про » мертву точку», ( а может крапка или нет?) что ничего не делается, второй конкурс подходит к концу, вроде бы всем известно.

Back to top button