Суспільство

У Чернігові урочисто проведуть до армії 60 призовників

На виконання Указу Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних сил України Петра Порошенка «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2018 році» з 1 жовтня 2018 року розпочався осінній призов громадян України на строкову службу до лав Збройних сил України та інших військових формувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позивний «Царь»: історія чернігівського кіборга, який переміг смерть

У рамках проведення заходів національно-патріотичного виховання молоді Чернігівської області, популяризації служби в армії та з метою моральної підтримки призовників області, керівництвом Чернігівської області та Чернігівського обласного військового комісаріату сплановано вже традиційну урочисту відправку близько 60 призовників до лав Збройних сил України та інших військових формувань.

В урочистих заходах братиме участь керівництво обласних органів державної влади та місцевого самоврядування, представники патріотично налаштованих громадських і ветеранських організацій області, учнівської молоді регіону та військовослужбовці Чернігівського гарнізону.

Керівництво Чернігівського обласного військового комісаріату звертається до вас, шановні мешканці стародавнього Сіверського краю, прийти та підтримати хлопців-призовників у складний, але такий важливий момент у їхньому житті.

Захід відбудеться 11 жовтня 2018 року о 12.00 год., поблизу Пам’ятного знаку Борцям за волю і незалежність України (поруч із Катерининською церквою).

Ще статті по темі

Один коментар

Back to top button