Суспільство

У Чернігові відзначили кращих військових правоохоронців (Фото)

Урочистості з нагоди 17-ї річниці створення Військової служби правопорядку ЗС України відбулися в Чернігівському гарнізоні.

Розпочався захід зі вшанування хвилиною мовчання пам’яті полеглих військовослужбовців під час боїв з російськими окупантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські військові науковці проводять випробування нових українських розробок

Начальник Чернігівського зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Олександр Биковець привітав присутніх з урочистим днем, вручив кращим військовослужбовціям відомчі нагороди, подяки та грамоти.

Нині в зональному відділі майже сто відсотків військових учасники бойових дій на Сході України, які на початку війни відкривали військові комендатури в Словянську та Костянтинівці, пройшли горнило Дебальцевого, несли патрульну службу, підтримували правопорядок і безпеку на дорогах в прифронтових населених пунктах.

У Чернігові, Десні, Гончарівському та інших гарнізонах Чернігівщини військові правоохоронці не тільки підтримують правопорядок, а й є частими гостями навчальних закладів, де проводять військово-патріотичні заходи, а також ведуть секції з рукопашного бою.

Святкового настрою військовим додали музичні подарунки оркестру, танцювального гурту та солістів Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗС України.

Відділення спеціальних кореспондентів

Інформагентства Міноборони (м.Чернігів)

Ще статті по темі

Back to top button