Суспільство

У Чернігові виконком погодив заявки на отримання компенсації для ремонту житла, пошкодженого армією рф

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 25 липня затвердив ще 23 рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.

На другому засіданні комісії, яке відбулося 13 липня, прийняли:

  • 13 рішень про надання компенсації на загальну суму 1  522 164,14  грн;
  • три рішення про відмову (у зв’язку із відмовою заявників від компенсації);
  • сім рішень про зупинення (дві заяви — заявники не виходять на зв’язок; дві заяви — відсутня згода співвласника; дві заяви — у зв’язку з відсутністю функціоналу реєстру для надання відмови по повністю відновлених об’єктах; одна заява — у зв’язку з необхідністю доопрацювання та наявністю технічної помилки в реєстрі).

Відповідне рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом трьох робочих днів з дня його прийняття.

Засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, проходять у міській раді щотижня. Всі її результати та інша корисна інформація публікуються на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради у новоствореному розділі «єВідновлення».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button