Суспільство

У двох чернігівських школах нові директори

У Чернігівській міській раді розпочалися конкурси серед претендентів на посади керівників семи закладів загальної середньої освіти. А саме, обираються директори загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 5, № 14, № 18, № 34, загальноосвітньої школи І ступеня № 36 і комунальних закладів «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – інформаційно – технологічний ліцей № 16» та «Чернігівський навчально – реабілітаційний центр № 1» Чернігівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Коропі біля школи встановили вуличні тренажери (Фото)

Після вивчення конкурсною комісією поданих претендентами документів, мотиваційних листів і перспективних планів розвитку навчального закладу, до участі в конкурсному відборі на посади керівників цих закладів допущено 14 кандидатів.

15 червня всі вони пройшли письмове тестування на знання вимог нормативних документів і психологічну готовність до роботи на посаді керівника навчального закладу.

Також відбулися публічні захисти перспективних планів розвитку навчального закладу кандидатами на посади директорів перших двох шкіл — №5 і №14. На обидві посади було по два претенденти. Відповідно до рішення конкурсної комісії, переможцями конкурсного відбору визнані:

По школі № 5 – Ткаченко Наталія Миколаївна, завуч 35-ї школи;

По школі №14 – Слєсаря Бориса Володимировича, нинішній директор цієї школи.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button