Суспільство

У громаді на Чернігівщині закупили техніку для наведення благоустрою (Фото)

Поліпшення благоустрою населених пунктів – одне із завдань, над яким працює Любецька селищна рада. Бо це впливає на комфорт жителів.

Зокрема в літній період важливе завдання – покіс трави, бур’янів і чагарників. Аби ця справа просувалася якомога краще, закуплено п’ять мотокіс. І це ще не все.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У російських музеях експонуються безцінні речі та скарби з Чернігівщини (Фото)

«Для підтримання чистоти і задоволення потреб громадян селищною радою закуплено нову сучасну спеціалізовану техніку: сміттєвоз, автопідйомник і 45 сміттєвих баків (зараз тривають підготовчі роботи з їх встановлення).

Завдяки сміттєвозу (з відвалом для прибирання снігу) буде можливість організувати збір та вивіз побутового сміття з населених пунктів, щоб запобігати розповсюдженню стихійних звалищ і зберегти екологічну безпеку. Взимку техніка буде серйозною підмогою в боротьбі зі снігом й ожеледицею.

Автопідйомник телескопічний, повноповоротний, призначений для підйому робітників з інструментами і матеріалами на висоту до 18 м для проведення будівельних, монтажних, ремонтних та інших видів робіт», – зазначають у селищній раді.

Між тим, йдеться про те, що чистота і затишок у громаді – не лише турбота комунальних служб. Прибирати за собою та шанувати природу мають і самі жителі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото – Любецька громада

Ще статті по темі

Back to top button