Суспільство

У кількох районах області поремонтували дороги

Понад 40 тисяч квадратних метрів ямкового ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення проведено на Чернігівщині в червні. Аби покращити проїзд, ремонтують автошляхи в усіх районах області. Так, значний обсяг робіт із ліквідації вибоїн проведений на автодорозі Ольшана – Качанівка Ічнянського району.

Окрім латання ям, здійснюється також середній поточний ремонт комунальних доріг. Минулого місяця Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації профінансувало виконання зазначених робіт і прийняло в експлуатацію понад три тисячі квадратних метрів автополотна. Зокрема, середній поточний ремонт комунальних доріг проведений у Прилуцькому районі та місті Ічня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поблизу Чернігова почали ремонтувати дорогу

Також у червні профінансовані роботи з середнього поточного ремонту автошляхів місцевого значення. В експлуатацію прийнято понад сім тисяч квадратних метрів автополотна на таких об’єктах, як О251114 (Т25-42) – Куковичі Менського району та О251804 Чорнотичі – Кудрівка – Лозова Сосницького району.

Наразі ремонт доріг загального користування місцевого значення продовжується. Управління капітального будівництва ОДА здійснює постійний контроль за перебігом виконання зазначених робіт.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. колы буде ремонт длриг в Коропскому рацони

Back to top button