Суспільство

«У мене хороший сусід»: Олег Русін розповів, чому в день ДТП керував авто свого сусіда

Поліція ще не готова розказати про результати слідства стосовно інциденту, до якого причетний директор департаменту Чернігівської ОДА Олег Русін. Нагадаємо, під час акції протесту в Старому Білоусі він наїхав іномаркою на чоловіка.

— Кримінальна справа відкрита. Наразі ми чекаємо результатів судмедекспертизи. Вона триває від двох тижнів і до місяця. Залежності від її результатів, правоохоронці прийматимуть подальші дії. Нагадаю, що в потерпілого був забій пальця,– каже речник Чернігівського відділку поліції Юлія Ковтун.

Сам Олег Русін нічого з цього приводу не коментує. Каже, що дав усі пояснення слідчому. Радить звертатися по коментарі до нього, а також зазначає, що йому заборонено узагалі розголошувати інформацію. До речі, авто, яким того дня керував директор департаменту, належить його сусіду. Цього факту Олег Русін теж не захотів коментувати.

— У кожного свої стосунки з сусідами. У мене хороший сусід. І чому я вам повинен пояснювати, чого мені сусід дає машину кататися? Це власність сусіда і він не зобов’язаний розповідати, як нею розпоряджається, – повідомив Олег Русін.

До речі, директор департаменту каже, що після інциденту на машині сусіда з’явилися подряпини, яких не було. Тож експерти визначатимуть збитки.

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Почему такие щедрые соседи, родственники и друзья только у ченуш? Наверно потому что это лучшие из людей.

  2. Такое впечатление, что ЧЕЛАЙН сознательно подымает и раздувает «типа» новость про Русина и его машину. Напишите интервью с потерпевшим, а то всё однобоко.

  3. Русин должен благодарить ЧЕЛАЙН за постоянное напоминание о нём, ведь «все, что не некролог — то реклама, пиар»

  4. жрать меньше надо, чтоб не было живота

Back to top button