Суспільство

У Михайло-Коцюбинській громаді нове підприємство поповнить місцевий бюджет

*Актуально

Депутати від «Нашого краю» в Михайло-Коцюбинській громаді виступили з ініціативою створення комунального підприємства задля отримання нових надходжень до місцевого бюджету. Про це повідомила депутатка селищної ради з фракції «Наш край» Тетяна Безлюдна.

За її словами, на сесії депутати селищної ради схвалили рішення про створення комунального підприємства в пункті спуску приватних човнів на річку Дніпро в селі Дніпровське. Цю ініціативу підтримали й колеги з інших політичних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Системність роботи і довіра людей: у Прилуках створили районний осередок партії «НАШ КРАЙ» (Відео)

«За перший день роботи цього пункту до місцевого бюджету надійшло 5 тис. грн, що означає — за сезон своєї роботи підприємство суттєво поповнить місцевий бюджет», — повідомила депутатка селищної ради. Активно долучився до створення підприємства депутат селищної ради від партії «Наш край» Максим Цявка.

Також Тетяна Безлюдна наголосила, що надзвичайно важливою для Михайло-Коцюбинської громади є співпраця з депутатом обласної ради від «Нашого краю» Олександром Демиденком. Вона переконана, що його діяльність в громаді є прикладом для інших.

202035153_773304856588392_182320138513726945_n

Олександр Демиденко зазначив, що для успішного розвитку громади потрібні додаткові кошти, і завдяки злагодженій роботі їх знайшли.

«Вважаю, що ми спільно демонструємо приклад результативної діяльності депутатів рад різних рівнів — від обласної до селищної.

Продовжуємо розбудовувати Михайло-Коцюбинську громаду!» — прокоментував він.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button