Політика (відео)

Системність роботи і довіра людей: у Прилуках створили районний осередок партії «НАШ КРАЙ» (Відео)

*Актуально

За результатами місцевих виборів на Чернігівщині політична партія «НАШ КРАЙ» – серед лідерів за довірою людей. Такий результат став можливим завдяки багаторічній системній праці, допомозі людям і якісній роботі для комплексного соціально-економічного розвитку громад.

«Партія не лише утримала своїх активістів, а й отримала один із кращих результатів в області. Ми маємо 300 депутатів, які представляють нас у радах різних рівнів. 15 голів ТГ. Наша перемога стала результатом наполегливої та відповідальної праці кожного з вас»,- Борис Приходько, народний депутат України.

Команда «НАШОГО КРАЮ» збільшується, до політичної сили долучається дедалі більше небайдужих людей, які дійсно бажають зробити наш регіон кращим. До прикладу – в Прилуках створили та презентували нову укрупнену районну партійну організацію.

«Я щиро радий бачити вас усіх, причетних до розвитку і розбудови нашої політичної сили на Чернігівщині. Тут і депутати обласної ради, і голови ТГ, усі, хто віддав частину життя для розвитку нашої політичної сили. У ці непрості часи ми продовжуємо працювати на благо громад і прагнемо бути ефективною силою. Протягом 5 років наша робота була ефективною. Якщо повернутися на 8 місяців назад, то ми здобули перемогу»,- Борис Приходько, народний депутат України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вулканічна дорога: народний депутат посприяв ремонту проблемної ділянки на Чернігівщині (Відео)

«Ми ухвалювали 12 пунктів – завдання перед партійною організацією на рік. Ми домовлялися, що в липні зустрінемося, обговоримо попередні результати і сплануємо наступні. Ми йдемо з випередженням – зараз червень. Літо розпочалося – можна підбивати підсумки і далі рухатися»,- Юрій Музика, депутат обласної ради від партії «НАШ КРАЙ».

«У кожній ТГ створено партійні осередки. Люди, які очолюватимуть ці осередки, – відповідальні, сумлінні, вони є справжніми патріотами партії «НАШ КРАЙ»,- Лідія Шевченко, голова фракції партії «НАШ КРАЙ» у Прилуцькій райраді.

Головою Прилуцької районної організації політичної партії «НАШ КРАЙ» обрано депутата обласної ради Віталія Лічмана.

«Переходимо до розгляду питань порядку денного. Перше питання. Про утворення Прилуцької районної організації політичної партії «НАШ КРАЙ». Відповідно до пунктів 7.2 і 9.18 статуту ПП «НАШ КРАЙ», 1 червня 2021 року було ухвалено рішення шляхом проведення установчих зборів про утворення районної організації»,- Віталій Лічман, депутат обласної ради від партії «НАШ КРАЙ».

«Вітаю з утворенням Прилуцької районної організації. Віталію Вікторовичу, вітаю вас із обранням головою»,- Сергій Баришовець, голова Чернігівського обласного осередку партії «НАШ КРАЙ».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button