Суспільство

У Москві заарештували відомого чернігівця

У Москві заарештували екс-міністра транспорту України. За версією російського слідства, у червні 2014 року український екс-міністр нібито кинув камінь у посольство РФ у Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завербований КДБ Білорусі шпигун, який мав стежити за Чернігівщиною, здався СБУ

У росЗМІ з’явилася інформація про те, що в Москві поліція затримала колишнього міністра транспорту України Миколу Рудьковського. Він перебував у розшуку за нібито напад на російське посольство в Києві. Про це повідомило агентство «Москва», посилаючись на джерело у правоохоронних органах.

«У п’ятницю, 28 вересня, співробітники поліції в Басманному районі Москви затримали 50-річного громадянина України М.Рудьковського, який перебував у федеральному розшуку за скоєння злочину, передбаченого ст. КК РФ «Напад на осіб чи установи, які користуються міжнародним захистом». Щодо чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді арешту«, — сказав співрозмовник ЗМІ За версією російського слідства, в червні 2014 року Рудьковський нібито кинув камінь у посольство РФ у Києві, а в травні 2016 року Басманний суд Москви заочно заарештував екс-міністра України.

Джерело: Уніан

Ще статті по темі

2 коментарів

Back to top button