Суспільство

У Ніжині працює пошта Святого Миколая

У відділі «Музей історії Ніжина» Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського вже традиційно наприкінці року запрацювало Ніжинське відділення «Пошти Святого Миколая».

Про це повідомив міський голова Олександр Кодола.

З року в рік дітлахи (і, навіть, дорослі) пишуть цьому дідусеві листи, просять усього, що кому хочеться — від смаколиків до дорогезних гаджетів; від тихого родинного затишку до такої бажаної всім українцям Перемоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя за «новим календарем» для містян Чернігова (Відео)

Завітавши до імпровізованого поштового відділення, вас зустрінуть помічники Святого Миколая. Усі – веселі й заповзяті ельфи. Вони допоможуть написати й правильно підписати листа, запропонують зі спеціальним штемпелем його опустити в поштову скриньку. Тут можна потренуватися (або осібно, або замовити майстер-клас для групи) написати листа крапковим шрифтом Брайля (такі листи Святий Миколай читає в першу чергу – отже, ймовірність подарунку помітно зростає!).

У приміщенні Ніжинського відділення «Пошти Святого Миколая» організовано кілька цікавих фотозон, у т.ч. із самим Святим Миколаєм! Не впустіть можливість зробити фото на пам’ять й надіслати його разом із привітанням своїм рідним чи друзям.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button