Суспільство

У Ніжині пройшов місячник із допомоги людям похилого віку

Справжнє милосердя – це бажання приносити користь іншим людям, не думаючи про винагороду.  Під таким гаслом в квітні місяці 2024 року пройшов місячник «Милосердя», організований відділенням соціальної допомоги вдома територіального центру.

Про це повідомляє Ніжинська міська рада.

664 осіб поважного віку перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніжинської міської ради Чернігівської області. Це і особи похилого віку, і особи з інвалідністю, і хворі та одинокі люди, які опинилися в складних життєвих обставинах. Саме вони потребують сьогодні конкретної комплексної допомоги працівників закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приміщення старостату стало символом незламності: відновлення села Хрещате, що на Чернігівщині (Відео)

До місячника активно долучилися соціальні робітники та члени мультидисциплінарної команди Мобільної соціальної служби. Вони організували генеральне прибирання помешкань отримувачів соціальної послуги догляд вдома. Допомогли навести лад на прибудинкових територіях. Замінили постільну білизну та доставили її до Соціальної пральні територіального центру. Закупили необхідні продовольчі товари до Великодніх свят.

Завдяки плідній праці соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома та членів мультидисциплінарної команди Мобільної соціальної служби, отримувачі послуги догляд вдома відчули турботу і домашнє тепло.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button