Суспільство

У Ніжині відбувся творчий вечір центру життєстійкості «Місце сили»

Творчий вечір центру життєстійкості «Місце сили», організований спільно з Територіальним центром соціального обслуговування, ГО «Спілка ветеранів України» та бібліотекою-філіалом №2 Ніжинської міської ЦБС до Дня закоханих, став незабутньою подією, що не лише вразила учасників та учасниць своєю красою, але й вплинула на їхню життєстійкість і внутрішню гармонію.

Захід почався з мистецьких виступів, що принесли на сцену тепло та позитивні емоції. Музика змусила серця гостей битися в такт романтичним мелодіям. А виступи поетів і поетес доповнили атмосферу витонченими віршами про кохання.

Важливим елементом вечора була можливість відчути спільність і взаєморозуміння. Подія об’єднала пари та друзів, створивши атмосферу взаємної підтримки та любові. Гості мали можливість відкритись і поділитися своїми почуттями з іншими.

Цей творчий вечір значно вплинув на життєстійкість учасників та учасниць, наповнюючи їхні серця позитивом і натхненням. Участь у заході стала моментом рефлексії над важливістю кохання та творчості в повсякденному житті. Він не лише надав можливість для вираження почуттів, але й зміцнив внутрішню силу й оптимізм.

Захід відбувся в межах проєкту EU4Recovery за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Джерело: Nizhyn.Post

Ще статті по темі

Back to top button