Суспільство

У Ніжині затвердили бренд міста

Фінальне голосування за бренд і брендбук Ніжина проходило з 1 січня по 1 лютого 2020 року. Перший етап конкурсу тривав з 1 березня до 1 вересня 2019 року. За цей час надійшло 23 роботи, кожна з яких мала містити письмове обґрунтування щодо змісту концептуальної ідеї бренду, графічне зображення логотипу та гасло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «7 чудес України» – Ніжин бере участь у всеукраїнській акції

6 лютого відбулося заключне засідання Оргкомітету з визначення розробника бренду та брендбуку міста Ніжина, на якому було затверджено результати фінального голосування та визначено переможця конкурсу. За результатами голосування, перше місце посіла робота із гаслом «Ніжин — завжди різний».

Сьогодні, 26 лютого, на сесії Ніжинської міської ради депутати розглянули і прийняли рішення «Про організаційні заходи щодо визначення бренду міста Ніжина».

Переможцем конкурсу на визначення розробника бренду та бренд буку для міста Ніжина визначили Владислава Михайліва. Міський голова укладе з переможцем конкурсу авторський договір, умовами якого є:

— ціна договору складає 50 000 грн;

— строк виконання робіт 30 днів;

— передача виконавцем виключного права на дозвіл або використання розробленого логотипу бренду, брендбуку Ніжинській міській об’єднаній територіальній громаді.

Джерело: mynizhyn.com

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button