Суспільство

У Носівці відкривається міська ковзанка (Фото)

На території Носівської дитячо-юнацької спортивної школи у січні 2018 року запрацював хокейний майданчик відкритого типу, який став і громадською ковзанкою для всіх бажаючих носівчан та гостей міста. Любителі зимового відпочинку на свіжому повітрі з’їжджалися не лише з ближніх сіл, а й з Ніжина, Бобровиці. Юні хокеїсти і дорослі проводили тренування, навіть матчі.

Щоправда минулорічна аж занадто тепла та безсніжна зима так і не дозволила залити хокейний майданчик, аби він повноцінно запрацював. Хоча для активістів підтримки зимового відпочинку у місті роботи не бракувало: збудували приміщення-роздягалку, яке, до речі, обігрівається, для хокейної команди і всіх бажаючих, проклали спеціальну доріжку до виходу на льодову арену, щоб не пошкодити леза ковзанів. Крім того, в рамках реалізації проекту громадського бюджету придбати ковзани (наразі їх півсотні пар). За словами директора ДЮСШ Миколи Тертишника, придбані ковзани будуть видаватися виключно вихованцям спортивної школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська ковзанка відновила роботу: вартість квитків і карантинні правила для відвідувачів (Відео)

А ось цьогорічний січень повернув усім нам справжню зиму: засніжило, морозно. Тому знову знайшлася робота для активних організаторів роботи громадської ковзанки. Вже чотири дні активісти заливають територію майданчика у півтори тисячі кв м. Отож, вже на Водохреще ввечері можна буде вперше виїхати на лід. З приводу підвищення температури, яке прогнозують синоптики, організатори запевняють: залитий шар льоду не розтане. Як, власне, і дотримання дистанції.

— Ще до карантину одночасно каталося до півсотні відпочивальників максимум. Зараз, думаю, буде менше.Територія майданчика дозволяє, — запевняє керівник ДЮСШ Микола Тертишник.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button