Суспільство (відео)

Чернігівська ковзанка відновила роботу: вартість квитків і карантинні правила для відвідувачів (Відео)

Ковзанка, яку цього року облаштували в міському парку культури та відпочинку, відновила свою роботу. Наразі тут приймають відвідувачів із дотриманням маскового режиму, дистанції та в обмеженій кількості.

«За цими нормами 60 осіб. За сьогодні на першому сеансі 10 осіб було. А так до 30. 80 грн дорослий квиток і для дітей – 70 гривень», — Іван Герасименко, контролер квитків на міській ковзанці.

Удень сюди приходять здебільшого діти, а ввечері до розваги долучаються і дорослі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ковзанка біля Катерининської церкви: ретроспектива минулого століття (Фото)

«Прийшли з внуками в канікулярний період. Діти катаються, щасливі. Прекрасно проведений час. На площі ця ковзанка не зовсім вписувалася, а тут чудове місце», — Наталія Іллівна, чернігівка.

«Привели батька і донечку. На жаль, синочок сидить зараз в онлайн-уроках. Його не змогли взяти. Тому ввечері прийдемо ще й із ним. Дуже гарна ковзанка, але хотілось би, щоб ковзани змінили на кращої якості», — Світлана, чернігівка.

Приїжджають на чернігівську ковзанку й гості з інших міст. Як от пан Григорій, який прийшов сюди з онукою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстаріша ковзанка Чернігова припиняє своє існування

«Киянка, в гості приїхала. Але ми не місцеві. З-під Славутича, селище Неданчичі. В Чернігові ще дві сімї, діти живуть. То ми і по гостях, і покататися», — Григорій, відвідувач ковзанки.

«Ми приїхали сюди, мені дуже подобається тут кататися. Все подобається – і ковзанка, і як люди катаються, і як мене бабуся вчить», — Анна, відвідувачка ковзанки.

За словами співробітників, найбільше охочих покататися на ковзанці саме у вихідні дні. Чималим попитом розвага користується й у вечірній час.

Журналіст – Ольга Лазун

Оператор – Дмитро Дриганов

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button